Maukas Maukas

Käyttäjäkokemuksia

Monet lemmikinomistajat ovat kertoneet meille, kuinka heidän koiransa tai kissansa on saanut raakaruokinnasta apua erilaisiin hyvinvointihaasteisiin, kuten iho-ongelmiin, korva- ja silmätulehduskierteisiin, huonoon ruokahaluun, ruoanimeytymisongelmiin, ylipainoon, hammaskiven kertymiseen, erilaisiin vatsavaivoihin ja moneen muuhun elämänlaatua heikentävään vaivaan.

Klikkaa yllä olevia videoita ja katso, kuinka Maukas-raakaravinto muutti Vennin, Akun, Erneston, Bogeyn ja Myyn elämän!

Kerro meille sinun lemmikkisi tarina täältä.

 

Anna & Bogey

Anna & Bogey

 

Elinvoima löytyi ruokakupista

”Bogey kärsi aiemmin monista ikävistä elämänlaatua heikentävistä vaivoista: jatkuvista silmätulehduksista, huonosta ruokahalusta, hammaskiven kertymisestä, ruoan puutteellisesta imeytymisestä ja oksentelusta.

Bogey alkoi syödä Maukas-raakaruokaa ja tottui nopeasti uudenlaiseen ravintoon. Pian ruokavalion muutoksen jälkeen koiran terveys alkoi kohentua, ja yksi toisensa jälkeen vaivat katosivat historian sivuille. Hieman odottamatta parani myös Bogeyn turkin laatu, anturat muuttuivat kimmoisiksi ja olemus jäntevöityi.”

 

Kati & Myy

Kati & Myy

 

Uusi uuma toi uuden elämän

”Kun Myy muutti uuteen kotiinsa, se oli äärimmäisen lihava. Liikkuminen oli hyvin vaikeaa ja koiran hengitys rohisi. Eläinlääkäri ei kyennyt kuuntelemalla tutkimaan koiran sydäntä sen raskaan hengityksen vuoksi.

Myyn elämä muuttui radikaalisti. Päivät täyttyivät reippaasta ulkoilusta, ja ruokavalio vaihtui yhdellä kertaa täysin sujuvasti raakaruokaan. Sen myötä koiran paino puolittui aiemmasta ja aivan uudenlainen energia valtasi pienen seniorikoiran. Myös hampaat ovat nyt kunnossa eikä hengittäminen ole enää raskasta.”

 

Jenni & Aku

Jenni & Aku

 

Riemullinen voitto vatsavaivoista

”Aku on ollut todella herkkävatsainen koira ja aiemmin sen maha olikin aina sekaisin. Se kärsi myös vatsakivuista ja ilmavaivoista sekä huonosta ruokahalusta. Koira oli myös levoton jäädessään yksin kotiin.

Aku alkoi syödä Maukas-raakaruokaa ja sen vointi koheni saman tien. Enää herkkä vatsa ei kiusaa, ja lihaisa ruokavalio on myös mieleinen touhukkaalle koiralle. Ruokahalun parantuessa myös Akun paino alkoi toivotusti nousta. Raakaluut ovat Akun erityisherkkua ja ne ovat tuoneet myös kaivattua puuhaa yksin jäädessä.”

 

Henna & Ernesto

Henna &Ernesto

 

Korvakivun taltuttanut sankari

”Ernesto kärsi aiemmin jatkuvista, erittäin aggressiivisista korvatulehduksista. Hoitaminen oli hankalaa, koska koira oli niin kivulias. Se myös kallisteli päätään tuskaisena korvien kutistessa.

Monien erilaisten ruokintakokeilujen jälkeen Ernesto alkoi syödä raakaruokaa. Se toimi kuin ihme jo lähes epätoivoiseksi muodostuneessa tilanteessa. Tulehduskierteet saatiin näin taltutettua ja kivun kiusaama koira sai takaisin elämänilonsa. Hoitotoimenpiteetkin ovat nykyään rutiininomaista arkipuuhaa.”

 

Janica & Venni

Janica & Venni

 

Tiikerinloikalla irti ongelmista

”Kun Venni muutti pentuna uuteen kotiin, se oli huonossa kunnossa. Kissan vatsa oli turvonnut huonon ruoan ja sisäloisten takia, turkki oli ohut ja eloton. Pentu kärsi myös löysästä vatsasta ja ilmavaivoista.

Heti kun Venni oli kotiutunut, sitä alettiin ruokkia raakatuotteilla. Pikku hiljaa sisäloiset saatiin häädettyä ja vaikka kasvuvaiheessa olevan kissanpennun maha pienentyi, tuplaantui sen paino vihdoinkin. Onnettoman karvan tilalle kasvoi komea turkki. Venni on kasvanut jänteväksi, ketteräksi ja elinvoimaiseksi aikuiseksi!”